Ervaringen van bruidsparen (2)


Marcel en Marie-josé getrouwd in Boskoop.

...”Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf voor onze bruiloft kwamen wij op deze website terecht.
De manier van foto’s maken en het bewerken hiervan sprak ons meteen aan. Na een korte kennismaking hebben wij besloten dat Harry onze dag mocht fotograferen. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad.
Harry is een rustige enthousiaste fotograaf die op alle locaties leuke foto’s weet te maken. Harry laat je geheel vrij op de dag, of je wilt poseren of dat je gewoon lekker wilt genieten en dat hij daar foto’s van maakt. Dit geeft veel vrijheid en een ongedwongen sfeer.
Daarnaast heeft Harry ook veel ideeën. En als de dag helaas voorbij is, is Harry heel snel met het resultaat. En het resultaat, daar heb je alle vrijheid in om je eigen draai aan te geven. Harry print het album (Palazzo-album) pas, als het helemaal naar je zin is.!”....
Matheeuw en Michéla getrouwd in Rotterdam.

...”Harry was een fijne fotograaf om te hebben op je bruiloft.
Na het eerste gesprek voelde het gelijk goed aan, en de mooie voorbeeld foto’s spraken ook erg aan. Door de jarenlange ervaring, kan Harry een hoop foto’s laten zien waardoor je een goede indruk krijgt van zijn werkwijze.

Op de trouwdag was Harry op een prettige manier aanwezig. Hij vroeg vaak of wij nog wensen hadden, zodat we natuurlijk niks belangrijks vergaten.
Verder had hij leuke ideeën voor de foto’s. Wij vonden het zelf namelijk lastig te verzinnen hoe we erbij moesten staan, maar het is een prachtige reportage geworden. Met een hoop spontane foto’s maar ook geposeerde foto’s die er net zo spontaan uitzien.
Verder kregen we veel enthousiaste reactie over de foto’s en vooral over de spiegel. Iedereen dacht dat dit gefotoshopt was, wat natuurlijk niet het geval was.
We kunnen terugdenken aan een mooie dag, en dankzij Harry, kunnen we elke dag nog naar die mooie foto’s kijken.
Bedankt! Groetjes, Matheeuw en Michéla”....
Maarten en Birgit getrouwd in Gouda.

...”Op zoek naar een bruidsfotograaf kwamen we in Waddinxveen terecht.
Na een prettig gesprek waarbij we heel veel van je werk hebben gezien, besloten we jou als fotograaf te boeken voor onze bruiloft. Dit bleek een zeer goede keuze!
Via deze weg willen we je nogmaals HARTELIJK BEDANKEN voor de ontspannen manier waarmee je geweldig mooie foto’s hebt gemaakt van onze prachtige dag!
Het trouwalbum is al door veel familie & vrienden bewonderd en we krijgen hierover alleen maar lovende woorden. Dat kan ook niet anders, want het album is écht fantastisch geworden!
Wat weinig fotografen goed vinden en waar wij we ontzettend blij mee zijn, is dat we een aantal foto’s mochten inleveren die door een vriend zijn gemaakt. Hierdoor is ons album nu helemaal compleet! Harry, merci voor alles en we gaan je zeker aanbevelen!”....
Joost en Selma getrouwd in Gouda.

...”Harry is een fijne fotograaf. Van te voren hebben we elkaar twee keer gesproken waarin hij ons alle ruimte gaf om onze ideeën te delen, maar ons ook van goede tips voorzag.
Tijdens de dag zelf was Harry ontspannen en gezellig. Hij was niet op de voorgrond aanwezig, maar gaf wel adviezen op momenten dat dat handig was.
Hij maakte veel spontane foto’s en kon ook goed invulling geven aan onze spontane invallen tijdens het foto’s maken, hierdoor hebben we een levendig album.
Ook onze gasten vonden Harry een prettige en aardige fotograaf en iedereen vindt de foto’s erg mooi!!!! Groetjes Joost en Selma”....
Linda & Erik-Jan getrouwd in Zoetermeer.

...”Op 3 februari 2012 zijn wij getrouwd. We kwamen toevallig op de website van Harry terecht en dat sprak ons direct aan.
Na een kennismakingsgesprek was ons gevoel nog steeds erg goed en hebben we Harry gevraagd om de fotograaf te zijn op onze bruiloft.
Dat bleek een goede keuze. Harry is heel flexibel, niets was te gek en alles was mogelijk. Hij dacht goed mee en zorgde ervoor dat we ons geen enkele keer ongemakkelijk voelde.
Ook bij het maken van het fotoboek was de samenwerking zeer prettig.
Hij gaf ons steeds weer de keuze, zodat het helemaal ons boek zou worden, maar gaf wel zijn professionele mening.
Al met al kijken we terug op een mooie dag met prachtige foto’s en een mooi trouwalbum!”....
Brenda & Maarten getrouwd in Waddinxveen.

...”Brenda en ik (Maarten), zijn getrouwd op 13-10-2011.
Om deze geweldige dag vast te laten leggen zijn wij bij Harry uitgekomen.
Nadat wij een kennismaking gesprek hadden, besloten wij direct dat Harry onze foto’s voor deze bijzonderdere dag moest maken.
Het fijne aan Harry als fotograaf is de enthousiasme waarmee hij de foto’s maakt, de passie voor fotografie en de eerlijkheid.
Harry heeft een scherp zicht voor goede locaties, houdingen en weet de juiste foto’s te maken.
Daarnaast is Harry gewoon ook eerlijk en vraagt om nogmaals een pose te doen, of vast te houden als hij niet helemaal is overtuigd.
Harry is met ons mee geweest naar het Archeon, wat zowel voor ons als voor Harry de eerste keer was.
De vakmanschap was meteen te merken want direct werden de juiste foto’s gemaakt.
Tijdens de ceremonie heb je absoluut geen last van Harry. Hij loopt heel stil en als je het niet wist zou je denken dat hij er niet is.
Ook tijdens de ceremonie zijn de perfecte plaatjes geschoten.
Kortom Harry is een fotograaf die oog heeft voor detail. 100% gaat voor die ene mooie foto.
En het is een super vriendelijke man.”....
Ferry & Patty getrouwd in Schipluiden.

...”We vonden je op internet en door de vele goede reacties op je site moest je wel goed zijn.
En dat ben je, je weet waar je over praat, je hebt goede voorbeelden en ideeën, luistert goed naar de wensen dat zie je allemaal terug op de dag zelf en uiteraard in het geweldig mooie fotoboek!!
Je gaf goede tips tijdens het foto’s maken en bij de ceremonie ben je ons niet eens opgevallen, terwijl je zulke mooie foto’s heb gemaakt.
We zouden echt niks negatiefs kunnen bedenken!”....
Jaco & Marlies getrouwd in Capelle aan den IJssel.

...”Na ons eerste gesprek was bij ons de keus makkelijk gemaakt. Wij hebben dan ook totaal geen spijt gehad van onze keuze.
Tijdens de voorbereidingen was niks teveel gevraagd en kregen we overal antwoord op.

Tijdens de dag hebben we je amper opgemerkt, zo vakkundig oeffende jij je vak uit. Met de reportage was er een heel ontspannen sfeer en we hebben mooie, leuke en ontspannen foto’s gemaakt.
Wij hebben van onze gasten ook veel enthousiaste reacties gehad op jouw vakkundigheid en rustige en ontspannen aanpak.
Het album is dan ook fantatisch geworden en wij zijn er echt super blij mee.
Harry bedankt voor alles, wij zullen je aan iedereen aanbevelen.
Groetjes, Jaco & Marlies”....
Sebas & Suus getrouwd in Waddinxveen.

...”Harry is een erg goede fotograaf die hart heeft voor zijn werk.
Wij hebben erg prettig met hem samengewerkt! Hij komt zelf met ideeën, maar staat ook heel erg open voor eigen ideeën, zodat je fotoshoot en alles er omheen echt samenwerken is. Dit hebben wij als heel prettig ervaren.
Wat wij erg prettig vonden was dat Harry de mogelijkheid biedt het trouwalbum eerst op de pc in te zien en dan eventueel veranderingen aan te brengen.
Wij willen Harry van harte aanbevelen voor welke trouwdag dan ook en wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat!
Sebas en Suus”....
Wijnand & Stephanie getrouwd in Alphen aan den Rijn.

26 augustus 2011 was onze trouwdag.
Wij zijn heel blij dat we voor jou gekozen hebben op deze dag.
Het eerste gesprek en de gesprekken die daarna volgde gaf ons al een goede indruk van jou manier van werken. Ook foto’s die we eerder al gezien hadden spraken ons aan.
Je kwam zelf met ideeën die ons aanspraken, zo ook de keuze voor een locatie voor de reportage.
Als wij ideeën hadden stond je daar voor open, voor ons was dat erg prettig omdat het toch iets persoonlijks is.
Het resultaat is echt fantastisch geworden!
Iedereen die het prachtige boek ziet is enthousiast, niet alleen over de foto’s, maar ook over de manier waarop je met de gasten omging.
Wij hadden een bruidsmeisje van bijna 2 die natuurlijk niet altijd even goed meewerkte, je ging daar heel goed en rustig mee om, waardoor ook heel mooie foto’s van gemaakt zijn.
Wij zullen je ook zeker aanraden bij andere bruidsparen.
Het boek was snel klaar, dat vonden wij fijn, want ja, na de dag van je leven kan je niet wachten om het resultaat te zien.
Harry onwijs bedankt! Groetjes Wijnand en Stephanie.”....
Christian & Roos getrouwd in Delft.

...”Via internet zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte fotograaf voor onze bruiloft. Al snel zagen we de schitterende website van HaKo Trouwfotografie.
Na de eerste afspraak waren we er al over uit; we willen Harry als fotograaf voor onze bruiloft!
Zijn enthousiasme in combinatie met de prachtige voorbeeldfoto’s waren veelbelovend.
En wat blijkt; onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt! Het digitale fotoalbum is echt héél mooi geworden en we zijn dan ook zeer tevreden.
Hij weet met zijn aanpak een ongedwongen en ontspannen sfeer te creëren tijdens de fotoreportages.
We zijn absoluut niet fotogeniek, maar Harry heeft ervoor gezorgd dat we prachtig op de foto’s staan.
Telkens als we ons album openslaan, beleven we de mooiste dag van ons leven opnieuw.
Harry, bedankt!”....
Peter & Esmeralda getrouwd in Den Haag.

...”Op 17 juni 2011 zijn wij getrouwd, wij kijken terug naar een mooie trouwdag.
Een drukke dag op verschillende plaatsen, Harry was overal op tijd aanwezig.
Harry is perfectionistisch, flexibel, professioneel, enthousiast en heeft een fijne vakkundige werkwijze die erg ontspannen is.
Wij hebben Harry gevonden op internet, het contact liep vlot en duidelijk.
Wij hebben de voorbereidende gesprekken als prettig ervaren.
Hij nam de tijd voor onze wensen en vragen.
Harry hield rekening met belangrijke punten die wij hadden aangegeven en heeft aan al onze wensen voldaan.
Wij hadden binnen 3 weken ons fotoalbum!
Het album is fantastisch, we kunnen heel de dag opnieuw beleven.
We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van familie en vrienden.
Tevens hebben we een dvd met al onze mooie foto’s gekregen, waar elk moment en elk detail op terug te vinden is.
Wij hebben geen moment spijt van onze keus om Harry als fotograaf te hebben op onze trouwdag. Wij zullen hem ook zeker bij andere bruidsparen aanbevelen.
Wij willen je nogmaals bedanken. Peter en Esmeralda”....
Pieter & Chantal getrouwd in Gouda.

...”Op 27 mei 2011 zijn wij getrouwd. De gesprekken met Harry waren erg ontspannen, en we wisten al snel dat Harry onze fotograaf zou worden.
Er waren genoeg mogelijkheden en door het bekijken van de voorbeeld boeken werden we erg enthousiast!
We hebben een geweldige dag gehad om nooit te vergeten, en hadden soms niet eens in de gaten dat Harry mooie foto’s aan het maken was.
Het was ook super dat hij tijdens onze feestavond terug wilde komen om nog wat leuke foto’s van de openingsdans en de avondgasten te maken.
Wij vonden het vooral erg leuk dat er creatieve foto’s werden gemaakt en dat we zelf veel inspraak hadden.
Mede door Harry was het een hele mooie dag en hebben we een mooi trouwalbum in de kast die we trots aan iedereen kunnen laten zien!”....
Sietske & Tim getrouwd in Gouda.

...”We wilden graag een fotograaf die goed bij ons zou passen en daarom hebben we met 8 verschillende fotografen een gesprek gehad.
Onze keus is uiteindelijk op Harry gevallen en daar hebben we geen moment spijt van gehad.
Als we belden of mailden met een vraag of verzoek kregen we altijd heel snel een reactie.
Ook het album zelf was heel snel, al een paar weken na de bruiloft, helemaal klaar en helemaal naar onze zin.
Op de dag zelf wilden we niet te geposeerd op de foto’s staan, en Harry heeft veel spontane momenten vastgelegd. Ook had hij leuke en goede ideeën voor de foto’s die tijdens de reportage gemaakt zijn.
Van meerdere gasten hebben we de reactie gekregen dat we zo’n sympatieke fotgraaf hadden.
De prijs/kwaliteit verhouding is ook prima in orde.
Kortom we hebben een hele mooie dag gehad en door de inzet van Harry hebben we nu nog steeds een heel mooi album (plus 2 dvd’s vol foto’s!) om alle herinneringen levend te houden.”....


Jullie trouwdatum beschikbaar?