Ervaringen van bruidsparen (1)

Op deze pagina’s staan ervaringen van de bruidsparen die ik heb gefotografeerd.

Floris en Carolien getrouwd in Woerden.

...”Harry is echt een fantastische trouwfotograaf. Hij is ontzettend flexibel, hij maakt het helemaal zoals jij het hebben wil en denkt echt fijn mee. Tijdens foto’s maken is het zo ontspannen dat je soms vergeet dat Harry aanwezig is. Harry legt het spontane momenten vast, heeft oog voor detail en composities en geeft op een hele prettige manier aanwijzingen. Op de dag van de bruiloft hadden we de 1e foto al digitaal binnen en 2 dagen later al een setje. Het album en de rest van de foto’s hadden we ook heel vlot en in ontzettend mooie kwaliteit en het ontwerp van Harry was bijna direct volledig wat we wilde. Kortom Harry is een ontzettende aanrader als trouwfotograaf en heel fijn persoon in de omgang”...
Bram en Kirsten getrouwd in Leiden.

...”Harry is een zeer kundige en enthousiaste trouwfotograaf. Vooraf is het gemakkelijk om met hem af te spreken en alles goed door te spreken. Zoals het hoort merk je niet dat hij tijdens de plechtigheden aanwezig is en foto’s maakt. Tussendoor en bij de ”fotomomenten” is hij zeer prettig aanwezig. Hij heeft goede eigen ideeën en aanwijzingen bij het maken van foto’s en staat ook open voor eigen ideeën van het bruidspaar. Ook van onze gasten hoorden wij terug dat ze zijn aanwezigheid als prettig en leuk hebben ervaren. Met de uiteindelijke foto’s van onze (zonnige) trouwdag zijn wij zeer tevreden! Kortom, wij zijn heel erg blij dat we voor HaKo Trouwfotografie gekozen hebben!”...
Renske en Robin getrouwd in Alphen aan den Rijn.

...”Harry is een top fotograaf. Bij onze eerste kennismaking was daar meteen de klik. Harry kwam direct met zijn kwaliteit over tafel. Hij is enthousiast en denkt enorm met je mee. Hij staat open voor suggesties en komt zelf met ideeën.
Tijdens de shoot en ceremonie hebben wij totaal niet in de gaten gehad dat Harry ons vastlegde; zoals een goede fotograaf hoort te werken -> hij is er wel, maar je merkt het niet.
Al de volgende dag kregen wij een zestal foto’s toegestuurd van Harry; een week later kregen we de foto’s digitaal, waaruit we de selectie konden maken voor het album. Nog een week later was het album klaar, wat volledig naar onze wensen was en meer.
Wij raden Harry ontzettend aan voor jullie trouwdag!
Gegarandeerd een leuke dag, fijn contact en PRACHT foto’s als je Harry boekt.”...
K & M getrouwd in Alphen aan den Rijn.

...”Wij kunnen HaKo Trouwfotografie van harte aanbevelen!
Harry heeft schitterende trouwfoto’s gemaakt, vaak terwijl we het niet eens doorhadden.
Harry is zeer vakbekwaam.
Wij hebben van meerdere gasten gehoord, dat zij Harry een prettige fotograaf vonden.
Bescheiden en op de achtergrond, maar wanneer het moet (bij groepsfoto’s), weet hij op een ontspannen manier aanwijzingen te geven”...
Peter en Wasana getrouwd in Wassenaar.

...”Vanaf de eerste kennismaking met Harry hadden wij het wauw gevoel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hadden wij een duidelijk beeld dat Harry de juiste was.
Vooraf een pre weddingshoot gedaan om aan elkaar te wennen en de specifieke wensen in beeld te brengen. Tusssendoor nog een keer het trouwschema bespreken en tips gekregen om onze dag nog mooier te maken.
Tijdens onze trouwdag totaal niets gemerkt van de aanwezigheid van Harry zodat we konden genieten.
Achteraf zeer snel onze foto’s kunnen bekijken welke voortreffelijk waren. Ook ons trouwalbum laten maken bij Harry waar we de keuze hadden uit een ruim assortiment van boeken. Dit album is in samenspraak gedaan waarbij hij de eerste opzet al had gemaakt.
De levering was zeer snel en voldeed boven verwachting aan onze wensen. Ook in de toekomst zullen wij zeker gebruik maken van HaKo voor andere reportages. Wij raden zeker deze fotograaf aan en u zult een onvergetelijke dag hebben.”...
Peter en Stasja getrouwd in Nieuwegein.

...”Ik kan niet anders zeggen dat we meer dan tevreden zijn over de manier waarop Harry met ons is omgegaan.
Harry is iemand die ideeën aandraagt en overlegt maar ook open staat voor onze eigen ideeën en suggesties tijdens de reportage maar ook bij het maken van ons fotoalbum. Tijdens onze grote dag was hij er op de juiste momenten maar viel niet op zoals het hoort als fotograaf.
Verder konden we tijdens de voorbereiding en na de grote dag snel schakelen met Harry. De eerste foto’s zagen we de volgende dag en de eerste opzet van ons fotoalbum volgde al een paar dagen later. Onze dag was geweldig en Harry heeft dit heel goed weten vast te leggen met een fotoalbum als mooie herinnering..”...
Michel en Vanessa getrouwd in Alphen aan den Rijn.

...”Harry heeft een voor ons fantastische dag op een mooie manier vast gelegd.

Na het kennismakingsgesprek waarbij we voorbeeld albums hebben doorgenomen hadden we beide een goed gevoel en gaf de manier waarop Harry zich presenteerde een vlotte en professionele indruk.
Samen met onze 2 kinderen (2 en 4 jaar) hebben we ons op de grote dag tijdens de foto sessies erg vermaakt en zijn er veel mooie plaatjes geschoten. Zelfs onze gasten gaven aan dat ze Harry een leuke professionele fotograaf vonden.
Na de bruiloft kregen we al snel (na 4 dagen) een setje foto’s en na 2 weken (uitzonderlijk snel) hadden we de eerste opzet van het album al binnen. De opzet was eigenlijk gelijk al goed en we hebben alleen een paar kleine aanpassingen gemaakt.

Het is een super mooi trouwalbum geworden en we hebben je al bij de diverse koppels als trouwfotograaf aangeraden.”...
Arno en Nicole getrouwd in De Bilt.

...”Super tevreden over de samenwerking met Harry!

Vooraf zijn de wensen en mogelijkheden heel duidelijk doorgesproken, op de dag zelf was Harry zeker niet hinderlijk aanwezig maar heeft hij wel veel mooie foto’s geschoten.
Al heel snel kregen we een voorstel hoe het fotoboek er uit zou komen te zien en hebben we wat aanpassingen aangegeven die super verwerkt zijn.
We konden het fotoboek en de DVD’s met foto’s al een paar weken later ophalen, het is fantastisch geworden.

Harry wordt bij deze van harte aanbevolen!”...
Ruben en Mariska getrouwd in Waddinxveen.

...”Wij hebben ondanks de koude ochtend een warme fotoshoot gehad.
De kou was nauwelijks voelbaar doordat je eigenlijk voornamelijk bezig bent je eigen ideeën vorm te geven en met Harry te overleggen. Zo wordt het echt jouw eigen smaak.
Bij Harry is daar ruimte voor en mocht je het niet helemaal weten dan geef je maar een voorzet of een idee en samen werk je dat verder uit naar een mooie foto. Daardoor kan je er echt een eigen reportage van maken en krijg je niet alleen maar de ideeën van de fotograaf.
Ik moet ook zeggen dat Harry erg alert is met het maken van de foto’s.
Juist die momenten waarop je het niet verwacht en je dus heel ontspannen bent schiet hij er een paar. Je hebt het niet eens in de gaten.
Als je vervolgens eerst alle foto’s op de pc krijgt en je ook het concept fotoalbum krijgt te zien ze je foto’s die je niet eens bijgebleven zijn.
Mede door die ongedwongen sfeer werd het een prachtige fotoshoot die in een werkelijk schitterend album is samengevoegd!
Onze complimenten Harry!”....
Christian en Ingrid getrouwd in Rotterdam.

...”Beste Harry, we willen je onwijs bedanken dat onze trouwdag mede dankzij jouw enthousiastme en prachtige foto’s een super dag is geweest.
Je hebt ons geheel de vrije hand gegeven in wat wij wilden met onze foto’s.
Je hebt daarna je eigen professionaliteit in onze wensen verweven en zo zijn de foto’s helemaal geweldig geworden.
Ook het fotoalbum welke je samen met ons heb gemaakt is iets om trots op te zijn.
Ontzettend bedankt voor alle zorgen voor, tijdens en na onze trouwdag.
Je weet hoe je een bruidspaar op hun gemaakt kan stellen zodat de trouwfoto’s er ontspannen uit zien.
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.
Groetjes, Christian & Ingrid”....
Ferry en Esther getrouwd in Boskoop.

...”Toen wij een keuze moesten maken welke fotograaf wij zouden nemen, was de keuze snel gemaakt. Harry heeft ook gefotografeerd op de bruiloft van de broer van Ferry.
Wij vonden Harry een enthousiaste, relaxte en gezellige fotograaf met veel oog voor detail.

Hij schiet prachtige foto’s zonder dat je het door hebt dat hij rondloopt! Dit vonden wij erg belangrijk, en prettig.
Ook gaat hij 100% voor zijn werk, en is alles bespreekbaar en mogelijk.
Onze gasten vertelde ons, dat wij zo’n leuke, en aardige fotograaf hadden.

Waar wij ook heel erg blij mee waren, is dat we een aantal foto’s die op de feestavond door iemand anders werden gemaakt, mochten inleveren.
Nu is ons trouwalbum helemaal compleet, en hebben wij een mooie herinnering over aan deze dag.
Het album was heel snel klaar, zeker een compliment waard!
Harry bedankt voor alles, en ga zo door!!”....
Evert en Arina getrouwd in Barneveld.

...”Inmiddels is Harry Kolenbrander de trouwfotograaf van onze familie geworden!
En dat is niet voor niets. Harry is zowel als fotograaf èn als persoon een fijne gast op je trouwdag!
Hij maakt schitterende foto’s en zorgt dat je je op je gemak voelt. Maar hij brengt ook veel gezelligheid met zich mee! Dat is iets wat wij van veel daggasten hebben terug gehoord.
Met zijn spontane en ontspannen manier van fotograferen, is hij op de juiste momenten aanwezig, maar niet overheersend.
De bewerkingen van de foto’s doet Harry ook erg vakkundig. Hij heeft creatieve ideeën, wat we ook terugzagen in het trouwalbum.
We hebben van tevoren met Harry een aantal specifieke mogelijke bewerkingen doorgenomen en konden ook aangeven wat we wilden. Daar heeft hij de op dag zelf rekening mee gehouden.
Waar we om moesten lachen, is de spiegel die Harry altijd mee heeft. Denk je achteraf dat foto’s bewerkt zijn door wat je in de spiegel ziet niets is minder waar! Harry gebruikt de spiegel op het moment zelf op een creatieve manier! Harry heeft tijdens de fotoreportage oog voor mooie details en lichtval. Zo getuigd ook de foto’s van ons hiernaast! We werden door hem tot een halt geroepen toen we door de gang liepen, waar we hem erg dankbaar voor zijn omdat het een schitterende foto is geworden!

Wat we ook waardeerden is dat Harry ons mee liet beslissen in de foto’s die in het trouwalbum zouden komen. We konden meedenken, maar hij voorzag ons ook van goede adviezen en voorstellen.
We zijn erg blij met het mooie trouwalbum en genieten zo nog veel na!
Hartelijk dank Harry en wat ons betreft: tot de volgende familiebruiloft! Evert & Arina”....
Eddie en Esther getrouwd in Alphen aan den Rijn

...”Harry vinden wij echt een enthousiaste en goede fotograaf!
Harry weet wat bij jouw als persoon past, zodat je houding en uitstraling ook natuurlijk overkomen op de foto’s.
En dat is heel erg fijn op zo’n bijzondere en spannende dag!
Wij zijn voor dat we gingen trouwen al een keer eerder met Harry op pad geweest, om een fotoshoot te doen voor onze trouwkaarten.
Dit vonden wij zelf heel leuk, omdat je dan alvast een voorproefje hebt voor de trouwdag zelf.
Tussendoor was er regelmatig mailcontact, zodat de trouwkaarten ook echt naar onze wens werden gedrukt. En het resultaat mocht er inderdaad zijn, ze waren prachtig geworden! Harry beantwoorde snel de mailtjes, waardoor de communicatie ook soepel verliep.
Op de trouwdag zelf was Harry voor ons als bruidspaar, maar ook voor de gasten een fijn en gezellig persoon!
Naderhand hebben wij nog een canvasdoek laten drukken, met de afgebeelde foto, welke nu thuis boven onze bank hangt.
Zo kijken wij elke dag terug op een bijzonder mooie dag, dankzij Harry!"”....
Ronald en Jolanda getrouwd in Naaldwijk.

...”Na het zien van je website waren wij erg enthousiast waardoor wij graag een afspraak wilde maken. Na het gesprek en het zien van meerdere albums van je en jouw enthousiasme als fotograaf, waren wij het er samen als snel over eens dat jij onze fotograaf moest zijn.
Je beloftes heb je zeker waargemaakt op onze bruiloft. De fotoreportage is echt SUPER geworden.
Je gaf tips waar nodig en voelde goed aan wat wij wel en niet wilde.
Ook stond je iedere keer op het juiste moment op de juiste plaats. (bijv. toen ons 2-jarig ringen meisje de ringen kwam brengen, wat ze heel erg snel deed. Wist jij toch meerdere foto’s van dit moment te maken).
Onze gasten hebben jou ook als zeer prettig ervaren.
Het uiteindelijk fotoalbum is echt prachtig geworden.
Een hele mooie herinnering aan onze huwelijksdag.
Groeten Ronald & Jolanda Huisman”....
Dick & Mandy getrouwd in Wassenaar.

Op zoek naar een goede fotograaf voor jullie trouwdag?.......Stop met zoeken want jullie hebben Harry Kolenbrander gevonden!
Via deze website hebben wij Harry gevonden. Door de omschrijving en voorbeelden van alle mogelijke foto’s hebben wij een kennismakingsgesprek aangevraagd. In dit gesprek hebben wij Harry leren kennen als een enthousiaste fotograaf die 110% voor zijn werk gaat! Harry vroeg naar onze wensen en gaf hierop goede tips over mooi fotolocaties, zowel buiten als binnen.
Op onze trouwdag was Harry een enthousiaste en gezellige gast. Hij schiet prachtige foto’s zonder dat je het door hebt dat hij rondloopt! Tijdens onze fotoshoot gaf Harry ons tips over posities en houdingen. Alles kon maar niets moest! Hierin hield hij rekening met onze eigen wensen.
Dit hebben wij als zeer prettig ervaren!
Al heel snel kregen wij de eerste opmaak van het foto album. Hierin hebben wij zelf nog aanpassingen kunnen maken waarbij wij tips en suggesties kregen van Harry! Ons album is een prachtige herinnering aan onze trouwdag!
Mochten wij onze trouwdag samen nogmaals beleven, dan zouden wij zeker weer voor Harry Kolenbrander kiezen!!!
Bedankt dat jij onze fotograaf was! Groetjes Dick en Mandy.”....
Kai en Saskia getrouwd in Alphen aan den Rijn.

...”Harry is een echte aanrader! In het eerste kennismakingsgesprek merk je zijn passie voor trouwfotografie aan alles: hij heeft oog voor detail, ziet dingen die anderen niet zien en gaat voor het mooiste resultaat.
Hij denkt mee, komt met ideeën, maar biedt vooral ook ruimte voor je eigen wensen.
Tijdens de bruiloft was hij daar waar hij moest zijn. Door zijn ervaring bood hij zelfs nog een onzichtbare, maar zeer welkome helpende hand op minder logische momenten. Van onze gasten hebben we ook veel complimenten gekregen over onze fijne fotograaf.
Naast zijn subtiele en prettige aanwezigheid tijdens de bruiloft, zijn we enorm tevreden over het resultaat!
Hij gaf ons de mogelijkheid om onze eigen wensen over het trouwalbum door te geven en is erg snel te werk gegaan. We zijn zeer tevreden en hebben geen moment spijt dat we hem als fotograaf hebben gekozen!”....
Margreet & Mart getrouwd in Delft.

...”We hebben Harry als fotograaf via internet gevonden. Eigenlijk heel toevallig. Maar op zijn website zagen we dat zijn enthousiasme over fotografie er al vanaf straalde.
En dat is helemaal waar gebleken: vanaf het eerste moment dat we Harry ontmoetten wisten we dat hij een hart heeft voor fotografie en dat uit zich 100% in zijn werk en zijn foto’s.
Hij is enthousiast, maakt mensen aan het lachen, houdt zich schuil waar dat nodig is, geeft tips over hoe je het leukste op de foto komt en krijgt de beste momenten op de foto.
Harry is een aanrader!”....
Arco en Marith getrouwd in Rotterdam.

...”Harry is een betrokken en enthousiaste fotograaf. Hij weet iedereen op z’n gemak te stellen en zorgt er voor dat de sfeer perfect is.
Dit is zowel tijdens de fotoshoot met z’n tweeën, maar ook bij het maken van de groepsfoto’s en tijdens de ceremonie. Tijdens dit laatste staat hij altijd op de juiste plek, zonder in de weg te staan. Naar ons idee een goede eigenschap!
We hebben van iedereen positieve reacties gehoord over Harry en zijn manier van werken. En naast dit alles zijn ook de foto’s echt super geworden!!
Groeten Arco en Marith”....

Jullie trouwdatum beschikbaar?