Trouwfotograaf Moerkapelle

Sfeervol - fris - stralend - mooi - kleurrijk

Al meer dan 300 bruiloften mogen fotograferen

Diverse soorten trouwalbums


....”Beste Harry, langs deze weg wilden wij jou nogmaals heel hartelijk bedanken voor het geweldige werk dat je verricht hebt en nogmaals vertellen hoe blij we zijn dat jij onze fotograaf was.
Na een prettig gesprek begon het met het maken van de foto’s voor onze trouwkaart. Door jouw snelle fotografeerwerk stond onze niet altijd stilzittende hond erop als een plaatje!
Daarna kwam het vastleggen van DE dag. Je was erbij vanaf het eerste moment tot op het feest. Mede dankzij jou verliep voor ons de fotoreportage in het park zeer relaxed. Het hielp dat je meerdere malen zei dat we tijd genoeg hadden en dat we al veel mooie foto’s hadden. Ook onze familie en vrienden vonden jou erg aardig en jouw tips aan de semi-professionele-vrienden-fotografen werden met dank in ontvangst genomen.
Zeer fijn vonden wij het dat je voor het maken van het album ons de kans gaf de foto’s te bekijken en mee te beslissen zodat het echt ONS album werd. Nog bedankt voor je geduld hierbij, haha!
De dag mocht dan snel voorbij zijn gegaan, door jou hebben wij voor altijd een geweldig mooi album waarmee wij de hele dag opnieuw kunnen beleven. Je hebt plannen je ook meer te gaan toeleggen op het fotograferen van gezinnen, dus wie weet tot ziens in de toekomst!!
Richard en Anita”....

Jullie trouwdatum beschikbaar?